И така, всичко върви по план. По план се развиват реформите

...
И така, всичко върви по план. По план се развиват реформите
Коментари Харесай

Всичко върви по план - плана на премиера Борисов. Жътвата започна...

И по този начин, всичко върви по проект.

 

По проект се развиват промените в прокуратурата и изобщо в магистратурата. Което значи, че не се развиват, само че тъкмо подобен е проектът. Тук важи уводната част. Борисов е отпред на кабинета и както беше до неотдавна, държи под надзор държавното обвиняване. Важно му е – всички знаем за какво. Дали Сарафов е негов човек? Вие го казахте.

 

Волгин, Пьотр Волгин, е претендент за евродепутат от листата на „ Възраждане “. Който е сюрпризиран да вдигне ръка. Няма вдигната ръка. И тук нещата се движат планувано. Водещият на „ Говорит Москва “ по БНР ще приказва от Брюксел след някой месец, само че предаването остава „ Говорит Москва “. План А на копейките се осъществя напълно тъкмо. За протокола: Волгин ще получава съществена заплата от 8759 евро. Към тази сума ще получава още над 4500 евро за разноски за офисите си. Този подробност е любопитен, тъй като Волгин ще пропагандира срещу еврото, каквато е една от основните опорки на вожда Костадинов. Дали Волгин ще обръща еврото в рубли? Ако да, ще се радва на 1 350 000 рубли месечно. Готов милионер!

 

Сменят шефове на високи постове по лист с хора на ГЕРБ. По-точно на Борисов. Че с какви други? Така е по проект. Планът на Бойко.

 

Планирано е било и изявлението на вътрешния министър Калин. Той съобщи, че към този момент някогашният основен секретар Коцев е нанесъл " репутационни вреди " на вътрешното ведомство. Себе си Калин не загатва. Явно счита, че способства за позитивния имидж на системата. Спазвай проекта, Калине. Браво!

 

И митниците... Контрабандните канали. Връщат си ги. Кои си ги връщат? Е, хайде в този момент... не сте толкоз наивни.

 

Атаките с компромати не стопират. Няма и да спрат, процесът ще се денацифицира, единствено гледайте. Кодовото наименование на интервенцията е " каракачанки против пудели ".

 

Всичко върви по проект, както се убеждаваме. Но проектът е неприятен. Много неприятен. Според мен и някои мои познати.

 

За планиращите проектът е добър. Супер добър. И ще става още по-добър, бъдете спокойни деца.

 

Зърнарите също да са спокойни, гадният министър го махнаха. Жътвата може да започва. Много е рано? За другата беритба приказвам...

 

Честита предизборна акция. Честити почтени, демократични и свободни избори!

 

Емил Азар

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР